Teaterklub

VELKOMMEN I TEATRET!

Stenklint inviterer løbende kunder og samarbejdspartnere i teatret. Det giver en særlig lejlighed til at møde venner, bekendte og andre netværkskontakter under nye, afslappede rammer og samtidig blive godt underholdt.

Siden 2015 har Teaterklubben afholdt ca. fire teaterarrangementer om året. Blandt forestillingerne har været ’Tartuffe’ på Betty Nansen Teatret, ’Topmøde for de mest deprimerede’ på Republique og ’Livsens Ondskab’ på Nørrebro Teater.

Kom med bag scenen

Teaterklubben har i den kommende teatersæson i samarbejde med Husets Teater og Teater Hund og Co. planlagt en række spændende arrangementer. Udover forestillingerne vil der blandt andet være mulighed for at se bag om teatrets kulisser og høre instruktørerne fortælle om forestillingernes iscenesættelse, tekster og tilbliven.

Læs mere om Teaterklubbens samarbejde med Husets Teater og Teater Hund og CO. her.

Kommende teaterarrangementer 2018:

  • 27. februar 2018: ’Revolt. She said. Revolt Again’ på Husets Teater. Før forestillingen vil der være optakt med fokus på tekst og iscenesættelse.
  • 25. april 2018: ’De Andre’ på Teater Hund og Co. Efter forestillingen vil der være artisttalk med iscenesætter og kunstnerisk leder Petrea Søe.