31. maj 2017
  • Forside
  • Nyheder
  • Teaterklub fører til renoveringsopgave på 16 mio. kr.

Teaterklub fører til renoveringsopgave på 16 mio. kr.

Stenklint A/S er i fuld gang med at renovere facaderne på 400 lejligheder på ydre Nørrebro i København. Virksomhedens teaternetværk har spillet en central rolle i indhentningen af opgaven.

Der er fuld gang i ordrebogen hos murerentreprenøren Stenklint A/S i Roskilde. Nu har virksomheden med 35 ansatte murere landet en renoveringsopgave for ejerforeningen EF Nordrevænge.
Frem til årsskiftet skal 15 håndværkere renovere facaderne på 400 lejligheder i Nordrevængekvarteret, Nordvest i København. Entreprisesum: 16 mio. kr.

Omfuget 230.000 m2

Vores ansatte har kun været i gang i nogle få uger, men allerede nået rigtig meget. Fokus er på at udskifte vinduer og fuger samt rense facaderne, så de vender tilbage til deres oprindelige udseende. Gennem årene har Stenklint omfuget over 230.000 m2 mørtelfuger på tilsvarende boligejendomme samt på bevaringsværdige bygninger såsom Den Svenske Kirke ved Østerport Station og Vandtårnet i Bernstorffs Parken. Så det er især den ekspertise, som vi har i spil her, siger adm. direktør hos Stenklint A/S, Lars Bonde Lindberg.

Teaternetværk skabte forbindelse

Stenklint har sin egen teaterklub, hvor virksomheden fire gange om året inviterer kunder og samarbejdspartnere ud til en aften i teatret. Og det var i forbindelse med et sådant arrangement, at virksomheden kom i spil til opgaven.

Promana: ’Følte os trygge’

Vi valgte Stenklint A/S til opgaven, fordi facaderenovering er en af deres kernekompetencer. De havde løst flere tilsvarende projekter tilfredsstillende, og derfor følte vi os trygge ved, at de skulle påtage sig opgaven. Både bestyrelsen og jeg har efterfølgende været tilfredse med, hvordan projektet skrider frem, fortæller projektleder hos Promana Bygningsrådgivning A/S, Sorin Nita.
Stenklint A/S omsatte i 2016 for 16 mio. kr., men allerede nu ligger det klart, at omsætningen vil vokse markant i 2017.

STENKLINT A/S

Trekronergade 110,
2500 Valby
CVR: 3236 2176

STENKLINT@STENKLINT.DK
Skriv en besked til os

+45 46 34 16 16
Ring til vores hovednummer


© Copyright – All rights reserved.