28. juni 2017

Mitzi Håkansson til Stenklint A/S

33 årige Mitzi Håkansson skal fremover være projektleder og kommunikationsansvarlig for Stenklints renoveringsprojekt af 400 lejligheder på det ydre Nørrebro.

Murerentreprenørvirksomheden Stenklint A/S skruer nu op for sin kommunikation. Det sker i forbindelse med et nyt renoveringsprojekt i Nordrevængekvarteret i Nordvest, København, hvor virksomheden har ansat kommunikationsspecialist Mitzi Håkansson.

Mitzi Håkansson, 33 år, skal koordinere alle underentreprenørerne og håndtere kommunikationen til beboerne. Herudover får hun ansvar for hovedentreprenøropgaver på større byggeprojekter.

Tæt dialog med beboerne
– I og med at renoveringsopgaven omfatter hele 400 lejemål bliver det afgørende for indsatsens succes, og hvordan den opfattes af beboerne, at vi hele tiden er i tæt dialog med folk herude. Derfor holder vi beboermøder, uddeler informationsmateriale, og så har jeg fast plads i et opstillet kontor, hvor vi gerne besvarer beboernes spørgsmål. Ved at være synlige og tilstede skaber vi en enorm åbenhed omkring projektet. Beboerne har hele tiden overblik og føler sig i trygger hænder, fortæller Mitzi Håkansson.

Ekspert i byggekommunikation
Mitzi Håkansson blev i 2011 kandidat i kommunikation fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet med kommunikation hos Egon Olsen.

STENKLINT A/S

Trekronergade 110,
2500 Valby
CVR: 3236 2176

STENKLINT@STENKLINT.DK
Skriv en besked til os

+45 46 34 16 16
Ring til vores hovednummer


© Copyright – All rights reserved.