Kvalitetssikring i byggeriet:
Vi fotodokumenterer via Ajour System

Kvalitetssikring i byggeriet er et must. For at undgå fejl anvender vi den nyeste software på markedet, der gør det muligt at fotodokumentere hele processen og slutresultatet i vores arbejde.

Det bliver stadig vigtigere for håndværkerne at kunne dokumentere deres arbejde. Derfor anvender Stenklints medarbejdere dagligt Ajour System, der er et digitalt softwareprogram til at fotodokumentere deres arbejde på byggepladsen.

Vores projektleder på kontoret, der følger op og kvalitetssikrer alt arbejde, sender en besked i Ajour System til håndværkeren, som er i gang med at lave et badeværelse. I beskeden er en plantegning med fire prikker, én for hver opgave håndværkeren skal løse. Vores håndværker på byggepladsen skal bl.a. lægge fliser i badområdet. I den forbindelse skyder han både et foto af fugemassen, der placeres under flisen, samt når flisen er lagt i gulvet. På den måde kan han både dokumentere, hvordan fugemassen er påsmurt, samt hvordan flisen er lagt ned i gulvet.

Du får dit eget log in

Både rådgiver og bygherre modtager et log in til vores system, så de hele tiden har komplet overblik over processen og løsningen. Vi dokumenterer alt vores arbejde med billeder, der tages med angivelse af tid og sted. På den måde kan alle tilknyttet byggesagen i real tid se, hvordan og hvornår arbejdet er blevet udført.