‘Effektiv projektledelse gjorde mig tryg’

Adm. direktør Søren Ibsen hos ingeniørvirksomheden Greenpipe fortæller i denne video, hvordan Stenklints sikre projektledelse gav overblik og ro.

Udskiftning af 3,5 km fjernvarmeledning og mere end 400 indsatssteder. Sådan lød kort og godt den opgave, som virksomheden Greenpipe skulle løse med Stenklint A/S som underleverandør i boligområdet Gadekæret i Ishøj.

Opgaven stillede store krav til projektledelsen undervejs. Ud over de mange udgravninger og udskiftninger af fjernvarmeledningerne, som Stenklints medarbejdere måtte udføre manuelt, fordi der ikke var plads til gravemaskiner, skulle de hele tiden tage ekstra hensyn til beboerne. Fordi arbejdet foregik i et tæt befolket område med mange beboere, var det vigtigt at ‛fylde‘ så lidt som muligt, fortæller Greenpipes direktør i denne video.

‛God koordinering og kommunikation med beboerne‘

‟Den største udfordring ved den her type opgave var helt klart, at bygherren ville have, at beboerne blev generet mindst muligt. Det krævede enorm god koordinering og kommunikation med beboerne. Det gik simpelthen så godt. De er effektive, får sagt det, der er nødvendigt og ikke mere, og beboerne havde en god oplevelse ud af det.

Vi havde ikke én eneste klage under hele projektet,” siger adm. direktør hos Greenpipe, Søren Ibsen.

En anden grund til at projektet blev en succes var, at Stenklints medarbejdere løbende gav et overblik over, hvilke opgaver der skulle løses. For Søren Ibsen betød det ro på bagklappen.

Planlagde meget omhyggeligt

‟Al den information jeg fik gjorde, at jeg følte mig tryg. Jeg havde et meget bedre overblik over projektet, og overfor bygherren har det jo en uvurderlig betydning. Før vi gik i gang, planlagde de forløbet meget omhyggeligt, og der var løbende forventningsafstemninger. Det betød, at vi undgik kundeklager, forsinkelser og spildt arbejde,” fortsætter Søren Ibsen.

”Stenklints kernekompetencer er helt sikkert dygtig projektplanlægning, meget omhyggelig identifikation af risici og tæt dialog med kunden. De tre ting gennemsyrede hele projektet her i Gadekæret”.

STENKLINT A/S

Trekronergade 110,
2500 Valby
CVR: 3236 2176

STENKLINT@STENKLINT.DK
Skriv en besked til os

+45 46 34 16 16
Ring til vores hovednummer


© Copyright – All rights reserved.